Mango Matcha Iced Latte
Simone
Deze Mango Matcha Iced Latte is een tropisch en verfrissend drankje op basis van mango, kokosmelk en matcha. Matcha geeft je een zachte cafeïneboost, terwijl mango en vanille het geheel mooi in balans brengen. De opbouw in laagjes zorgt voor een visueel feestje in je glas. Serveer ‘m koud met veel ijs, en geniet!
1 groot glas
1 rietje
1 Chasen matcha klopper
1 kom
- 2 gram matcha poeder
- 30 gram water 80 °C
- 40 gram mangopuree
- 150 gram Alpro Barista Cocos
- 10 gram suikervrije vanille siroop
- Ijsklontjes
Los de matcha op in 30 gram heet water (80°C) en klop goed op tot een glad mengsel zonder klontjes.
Doe de mangopuree in een glas en voeg een handvol ijsklontjes toe.
Giet hier de vanillesiroop en Alpro Barista Cocos overheen.
Schenk als laatste de matcha langzaam bovenop.
Serveer met een rietje, roer voor gebruik of geniet van de laagjes.